Vă rugăm așteptati...


Am cunoscut-o pe dna dr.Amalia Calinoiu intr-un moment delicat al vietii mamei mele.

Intalnirea cu dansa a avut loc pe holurile spitalului, avandu-mi mama in carucior, iar copilul, in varsta de 7 ani, dupa mine.Desi aceasta “formula de prezentare” nu este de-obicei foarte agreata, doamna doctor nu numai ca ne-a primit cu zambetul pe buze in cabinetul dansei ci, dupa ce a consultat-o pe mama mea si i-a explicat cu multa blandete si rabdare toata situatia ei medicala, a gast putin ragaz pentru o vorba si un zambet si cu fiul meu.

M-a impresionat teribil de mult atitudinea dansei fata de noi…niste pacienti necunoscuti, nerecomandati si veniti cu “mic si mare” la consult…

Dincolo de latura prin excelenta umana de care doamna doctor a dat dovada, am apreciat profesionalismul dansei…atitudinea, caldura, energia pozitiva si  respectul fata de pacient.

Din acel moment s-au scurs mai multi ani si pentru mine si familia mea doamna doctor a devenit un inger pazitor, caci orice problema am avea, oricand s-ar intampla ea, doamna doctor ne este alaturi.

Ma simt privilegiata ca am putut cunoaste un astfel de medic si om…ma simt recunoscatoare pentru tot comportamentul dansei fata de mama mea si ma simt, iata, datoare ca toate acestea sa le impartasesc si cu voi, cei ce cititi acum aceste randuri pentru ca sa aveti certitudinea ca intalnirea cu doamna doctor sta pentru cei ce ii devin pacienti, sub o mare stea norocoasa.

Beatrice Cioba

Jurnalist Senior
Producator TVR1
Televiziunea Romana


Mă gândesc că viața îți dă de toate! Am bucuria să dețin o nevastă cu toate dotările necesare pentru o femeie de casă. Am copii cărora nu le pot reproșa nimic, sunt: ascultători, cuminți, familiști. Oameni la casa lor. Am avut suișuri și coborâșuri, am fost fericit și necăjit, m-am lovit de bune și rele, dar, întotdeauna am ieșit la suprafață. Anul trecut, în septembrie, am hotărât să fac niște analize în urma unor simptome care mi-au dat de gândit în privința sănătăți mele. Am apelat la serviciile doamnei doctor Amalia Calinoiu care după un set de analize, prin profesionalismul dânsei a găsit buba care mă deranja și a făcut tot posibilul să ajung unde trebuie pentru a putea fi ajutat și vindecat. Îndrumat către spitalul Teodor Burghelea am fost examinat de domnul doctor Braticevici care cu ajutorul primit de la doamna doctor Amalia Calinoiu a confirmat diagnosticul dat de dânsa, ma operat , sper și vindecat de cancer la rinichi drept pe care am fost nevoit să îl pierd. Dacă doamna doctor îmi dădea un alt diagnostic, cum mă prezentam eu în momentul de față în fața familiei sau cât mai aveam de trăit? Vreau să mulțumesc doamnei doctor Amalia Calinoiu, care a fost nr1 pentru mine, doctorului Braticevici, asistentelor medicale din spitalul nostru și celor din Teodor Burghelea ( Panduri) și sotiei mele Ludmila( Luminița) care s-a ocupat impecabil de mine. PS cancerul a fost malign. Cu ajutorul lui Dumnezeu și a celor de mai sus, cred că, l-am învins!

Costica Zoicareanu

13 Ianuarie 2017


Îi mulțumesc Bunului Dumnezeu

De ce? Pentru că atunci când am avut mai multă nevoie de El m-a ajutat necondiționat.

Cum? V-am povestit anul acesta prin ianuarie despre hopul peste care am trecut în octombrie 2016 când Dumnezeu m-a îndrumat către Doamna doctor Amalia Calinoiu care s-a ocupat exemplar de problema mea. Sunt un om credincios,dar, la biserica mai rar, mă rog la El tot rar, dar nu îl uit. Ca dovadă, m-a trimis la Doamna doctor Amalia Calinoiu. Încă de la început am avut… De ce? Pentru că atunci când am avut mai multă nevoie de El m-a ajutat necondiționat. Încă de la început am avut parte de un control amănunțit și speranța mea a fost în creștere până săptămâna trecută, când, după 7 luni de la operatie, am pierdut rinichiul drept, dar, am câștigat sănătate, am făcut analizele de rutină pentru verificare iar rezultatul: Vindecat complet!!!

A știut Dumnezeu unde mă trimite.

Doamnei doctor Amalia Calinoiu, Dumnezeu să îi dea multă sănătate și putere, a știut să mă încurajeze , să mă liniștească, apoi să se ocupe de celelalte probleme și să îmi prescrie medicația necesară.

Nu scad meritele nici unui alt medic povestind și laudand- o pe doamna doctor Amalia Calinoiu, pentru că merită! Își face meseria cu drag și multă pasiune, pune suflet și vrea să ajute pe toată lumea.

Doamnă Doctor, aveți toată admirația și respectul meu, pentru tot restul vieții mele și dincolo de ea.

Dumnezeu să vă indrume pași așa cum trebuie și în continuare!

Costica Zoicareanu

16 Mai 2017


Toate drepturile rezervate amaliacalinoiu.ro